Petak 26 Februar 2021

PVC STOLARIJA

Pvc stolarija proizvedena u stakloreklam izradjuje se iskljuivo od profila nemackog prizvodjaca VEKA u SWINGLINE(70/80mm) I EFECTLINE(70/64 mm) petokomornom sistemu.Standardna ponuda prozora i vrata je u beloj boji ali je po zahtevu kupca moguce izraditi stolariju u sirokoj paleti boja kao i razne imitacije drveta. Zahvaljujuci savremenim komponentama i iskustvu kadrova gotov proizvod se odlikuje visokim kvalitetom za koji proizvodjac sa smeloscu garantuje.

ALU STOLARIJA

AL stolarija koju proizvodimo izradjuje se od profila renomiranog Grckog proizvodjaca ELVIAL i ALUMIL.U zavisnosti od svoje namene sistemi se dele na sisteme sa i bez termo prekida.Bojenje AL profila vrsi se na dva nacina Plastifikacija i Elox.Zbog svoje cvrstine i izdrzljivosti prednosti stolarije izradjene od AL profila ogladaju se pre svega u mogucnosti izrade velikih fiksnih i otvorivih povrsina.

AL DRVO

Aluminijum-drvo stolarija objedinjuje najbolje osobine drveta kao materijala enterijera i aluminijuma kao najpodesnijeg materijala za spoljasnju upotrebu otpornog na sve vremenske uticaje. Aluminijum spolja štiti drvo od atmosferskih uticaja tako da drvo ostaje ne promenjenog izgleda i posle duge eksplatacije. Vrsta drveta i boja bajca moze da se uskladjuje prema Vasem enterijeru (parketu, namestaju i sl.). Na kraju, aluminijum se može bojiti plastifikacijom ili eloksažom.

STAKLO

Termoizolaciona stakla (dvoslojna, viseslojna) koja se proizvode u stakloreklamu izradjuju se na najsavrenmenijoj opremi i prema poslednjim evropskim i svetskim trendovima. IZO stakla su sa dvostrukim nivoom obezbedjenja hermeticnosti medjuprostora: prvi nivo zaštite nanošenje butil mase u vrucem postupku na 200°C kojom se prekida termo most izmedju spoljašnjeg i unutrašnjeg stakla. drugi nivo zaštite: zalivanje po obimu stakla dvokomponentnom trajno elasticnom masom ili u vrucem postupku na 200°C HOT-MELT zaptivkom.

Pored obicnih stakala u STAKLOREKLAM-u mozete dobiti i sve ostale vrste stakala: niskoemisiona stakla punjena Argonom, reflektujuca, ornamentisana, sigurnosna (kaljena i lamelirana) itd.