• Dragiše Mišović 14, Lučani
  • 032/817-138

Roletne

Roletne delimo u dve grupe: PVC I ALU roletne. Roletne su proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoće i toplote.

Korišćenjem roletni možemo znacajno uštedeti energiju. Neke roletne mogu smanjiti gubitke toplote i za 10%.Takodje pružaju zaštitu od provalnika! Roletne u stvari unapredjuju i poboljšavaju izgled i funkciju Vašeg doma. Idealan su proizvod koji brzo i lako u potpunosti može totalno da zamraci Vašu prostoriju. Sistem podizanja može biti na gurtnu, kanap, kurblu ili elektromotor.

Aluminijumske roletne su najkvalitetnija zaštita od sunceve svetlosti, a istovremeno imaju funkciju zvucne kao i termo izolacije. Izradjene su od plastificiranog aluminijuma punjenog sa poliuretanskom penom, koja osigurava maksimalnu toplotnu i zvucnu izolaciju, zaštitu prozora i postojanost boja.

PVC roletne su izradjene od plasticnih lamela sa duplim zidom. Roletne ne zahtevaju nikakvo održavanje, osim povremenog brisanja prašine. Obe vrste roletni mogu biti sa unutrasnjom(nadgradnom kutijom koja se postavlja iznad prozora) I spoljasnjom kutijom koja se postavlja na spoljni deo prozora