• Dragiše Mišović 14, Lučani
  • 032/817-138

PVC Stolarija

To je noviji sistem kliznog otvaranja koji ima slican princip kao nagibno klizni osim sto krilo koje otklizava ne izlazi iz ravni vec se podize I tada otkilaza u stranu. Prednost ovog kliznog sistema u odnosu na druge je prvenstveno u mogucnosti izrade velikih otvorivih povrsina (cak do 3.5m), lakoca koriscenja I bolje dihtovanje. Zbog svih ovih karakteristika ovaj sistem je nasao svoju primenu kod velikog broja objekata savremene arhitekture gde se zahtevaju velike svetle povrsine.

Ulazna vrata su ogledalo doma . Pored estetskog izgleda, najvažnija funkcija ulaznih vrata treba da bude vrhunska izolacija, kako od spoljnih uticaja, tako i od buke. Vrlo bitan je i aspekt bezbednosti, jer što su vrata starija, to znači da je nemoguće implementirati određene sisteme zaključavanja . Ulaganjem u ulazna vrata podižete bezbednost svog doma, a sve druge prednosti su dodatne i olakšavaju u određenom prostoru. 

Klizna vrata su posebno pogodna kada želite da maksimalno iskoristite prostor  u vašem domu. Sistem otvaranja je veoma jednostavan i maksimalno funkcionalan s'obzirom da je danas potreban svaki centimetar prostora u kome živimo.

ZAŠTO UGRADITI PVC PROZORE?

  • Energetski efikasni
  • Najbolji odnos kvaliteta i cene
  • Trajni I pouzdani
  • Različiti oblici i boje

Unutrašnje pregrade izrađujemo od aluminijumskih i PVC profila. Pošto se brzo i lako montiraju vrlo su praktične za unutrašnje uređenje poslovnih prostora - kancelarija, lokala, izložbenih prostora, toaleta... Ove pregrade mogu biti fiksne, neki njihovi delovi mogu se otvarati ili svi delovi u pregradi se mogu otvarati i to na različite načine – horizontalno, vertikalno (kip) ili klizno otvaranje. Za ispunu unutrašnjih pregrada koriste se različiti materijali – staklo, aluminijumski i PVC paneli, gipsane, leksan i klirit ploče i dvostruka stakla između kojih su postavljeni venecijaneri.